OpenAI API gyakorlati kurzusok!

Feladatmegoldó, gyakorlatias kurzusok!

Hallottál már a ChatGPT-ről? Esetleg ki is próbáltad és bár hasznosnak találod, de a mindennapokban körülményes lenne alkalmazni? Nem chatelni akarsz, hanem automatizálni? Jelentkezz az egyik feladatmegoldó csoportba, és megmutatom, hogyan kell hatékonyan, használni az API-t!

Aktuális csoportidőpontok:

  • Időpont: 2023. július 10.-11., 9:00-15:00

A csoport feltöltése folyamatban!

Mennyibe kerül?

40 000 Ft + Áfa


  • 3333 Ft + Áfa / tanóra
  • 1 nap = 6 tanóra = 20 000 Ft + Áfa 
  • Számla
Ki vagyok én? Miért csinálom ezt?

Nagy Ákos

Szoftvermérnök, tolmács-szakfordító, amatőr sportoló, kutyabarát, rockzene-rajongó. Ebből most a leglényegesebb nekünk az első: több, mint egy évtizede foglalkozom szoftverfejlesztéssel, sok éve a fejlesztés mellett pedig oktatatok is különböző, ehhez kapcsolódó témakörökben.

A mindennapos munkámat ha egy szóban kellene összefoglalni, azt mondanám: automatizálás. A cél a legtöbb projektünkben az, hogy az üzleti folyamatokból amit csak lehet, automatikusan, emberi beavatkozás nélkül végre lehessen hajatni. Sőt, a saját feladataimat is amennyire lehet, automatizálom. 

És hát mi a mesterséges intelligencia, ha nem az automatizmus legfontosabb eszköze? Ha próbáltad a ChatGPT-t, akkor tudod, hogy olyan feladatokat is elvégez beavatkozás nélkül, amik automatizálása egy pár éve még elképzelhetetlen lett volna. Mindezt komplex számítógépes erőforrások, vagy fölöslegesen túlkomplikált matematika nélkül. 

A képzés célja az, hogy bemutassam, hogy tudod használni majd a mindennapokban (némi programozási ismerettel, de nem csak programozóként) az OpenAPI Api-kat! 

Itt az önéletrajzom!

Annyi ilyen lehetőség van, miért pont ezt válasszam?

Jó a kérdés és jogos. Miért érdemes hozzám jönni órára?

  • Gyakorló szoftvermérnök vagyok, ismerem azokat a módszereket, amelyek segítségével hatékonyan lehet kódolási feladatokat megoldani. 
  • A hivatásomból fakadóan fontos, hogy rövid idő alatt és költséghatékonyan tudjam megvalósítani az ügyféligényeket - ezt le tudom fordítani az alkalmazott módszerekre Nektek is, és magának az oktatásnak a megszervezésére is.
  • Sokéves oktatási tapasztalattal rendelkezek, a munkám mellett folyamatosan oktatok másokat.
  • Az ügyfeleimnek és saját munkám során is fontos, hogy amit csak lehet, automatizáltan végezzünk el, a legkevesebb emberi beavatkozással!
  • Nincs mellébeszélés, célzottan feladatokat oldunk meg az OpenAI API segítségével. Cserébe van jó hangulat, videók, sok forráskód.
Tudnivalók, az oktatás menete

Az oktatást online formában, Teams platformon keresztül tartjuk. Az elmúlt időszakban már megszokhattátok az online oktatást annak minden előnyével együtt. Persze biztosan tapasztaltátok a hátrányait is, de ne aggódjatok - sok éve foglalkozom oktatással és szinte csak online platformokon. Tudom, hogy mi az, amire jobban oda kell figyelni, így semmilyen hátrányt nem fogtok emiatt tapasztalni. A részleteket jelentkezés után kapjátok meg.

C# programozási nyelven fogjuk a feladatokat megoldani. Nincs még tapasztalatod ezen a nyelven? Nem kell aggódni, nem a C# nyelven van a hangsúly, mindössze a http kérések elküldésére használható API-t fogjuk használni, illetve némi programozási alapokat (ciklusok, változók).

A képzésen tanultak követéséhez, gyakorlásához egyrészt stabil internetkapcsolat és Teams szükséges, ezen kívül Visual Studio Code kell a számítógépedre. A képzésen ezt fogjuk használni, hogy futtassuk a workbookokat. Ez egy ingyenesen telepíthető program, a telepítés részleteit a jelentkezés után kapod meg. Végül pedig egy Google account kell még, hogy a képzés videóit meg tudjam osztani Veled. 

Igen! Ez a legjobb az egészben. Bármikor újra megnézheted, gyakorolhatsz, az elkészült kódokat is megkapjátok, így azokat is a videóval együtt nézheted.

Semmi gond, a videófelvétel és a kódok az óra után nem sokkal elérhetővé válnak, így akár másnap már tudod is pótolni.

A képzés 2 napból áll. Mindkét nap 6 db 45 perces tanórát tartunk majd, szünetekkel.

Foglaljuk össze

Gyakorló szakembertől tanulhatsz
Oktatási tapasztalattal rendelkező oktatód lesz
Célirányosan az OpenAI API-val foglalkozunk készít
Az alkalmazott módszereket később, a szakmádban is tudod majd használni
Kedvező ár
Rugalmas, kényelmesen otthonról, videós visszanézési lehetőség

Meggyőző?

Nincs más dolgod, mint jelentkezni.

Jelentkezek!

Mégis maradt kérdésed?

Írj nyugodtan, megbeszéljük!

Kérdésem van!